Accreditatie

home  /  Accreditatie

 

Permanente educatie is nodig om de juiste competenties en vaardigheden van het beroep te verkrijgen en te behouden. De trajecten, de kennismakingsdagen en ook verschillende interventies van Andersom Organiseren zijn al door zowel de KNMP als SANA geaccrediteerd. Accreditatie voor anderen doelgroepen kunnen worden aangevraagd bij voldoende deelnamen. 

Door KNMP geaccrediteerd:

Door SANA geaccrediteerd:

Accreditatieverzoeken
Voor andere branches kan uiteraard de accreditatie worden aangevraagd. Neem hiervoor contact op met Nanny Streng via tel. 06 - 12 50 73 18 of stuur een e-mail naar info@andersomorganiseren.nl.

Incompany
Bij minimaal 16 deelnemers kan een werksymposium ook incompany worden georganiseerd. Neem hiervoor contact op met Monique de Koning via tel. 06 - 29 48 68 16 of stuur een e-mail naar info@andersomorganiseren.nl

Belbin teamrollen

home  /  Belbin teamrollen
Belbin teamrollen

Het begrip 'teamrol' is geïntroduceerd door dr. Meredith Belbin van Belbin Associates in Cambridge. Hij onderzocht 20 jaar lang de psychologische wetmatigheden die van invloed zijn op het goed en bevredigend samenwerken van teams.

De centrale vraag hierbij is: Hoe komt het dat zoveel teams, samengesteld uit zeer getalenteerde individuen, falen, terwijl teams die met veel bescheidener talenten zijn toegerust, harmonieus en succesvol opereren?

Birgit Regout is gecertificeerd Belbincoach en heeft de Belbinmasterclass gevolgd.

Meer informatie: info@andersomorganiseren.nl