Wie

home  /  Wie

Wie zijn wij?

Birgit Regout-Hoyng heeft als verpleegkundige jarenlang diverse leidinggevende functies bekleed. Zij is specialist op het gebied van conflicthanteringen en het coachen van leidinggevenden. Als geaccrediteerd Belbin-trainer richt zij zich ook op (directie) teambuilding. Zij heeft naast de zorg ook diverse afdelingen begeleid binnen onder andere Meander MC Amersfoort, Cório, Shell en is tevens actief geweest in het onderwijs. 

Nanny Streng-Rosenthal is als arbeids- en organisatiepsycholoog specialist op het gebied van verandermanagement. Deming, Seddon, Goldratt en Toyota zijn haar inspiratiebronnen. Haar passie is veranderingen zo goed mogelijk te realiseren door direct het draagvlak van medewerkers en leidinggevenden te creëren. Zij heeft naast apotheken ook diverse afdelingen begeleid bij onder andere Ballast Nedam, Heijmans, Meander MC Amersfoort, St. Antonius Ziekenhuis, Shell en Vitens.

Monique de Koning heeft na haar opleiding Chemie diverse commerciële functies bekleed. Zij is specialist op het gebied van het commerciële traject, heeft een hands-on mentaliteit en ziet snel de grote lijnen. Zowel als trainer/coach voor (technisch) verkooppersoneel als commercieel strategisch adviseur voor directieleden heeft zij veel ervaring. Zij heeft diverse functies bekleed bij onder andere Shell, Van Dam, De Monchy en John Crane.

Met de 3 partners heeft Andersom Organiseren ervaring op het gebied van: