"coaching op eigen werkplek"

Cushman & Wakefield

Tom van Putten

Head of Asset Services

"Via één van onze associates Marc Hauptmeijer kwam ik in contact met Andersom Organiseren. De afdeling van storingen en meldingen moest verbeterd worden. De wens was de werkwijze rondom het huurderscontact te verbeteren, omdat we naar een hogere huurderstevredenheid willen. De processen moesten efficiënter en we wilden meer commitment van de medewerkers naar de klant toe. En dit is ook gerealiseerd. Voor onszelf liggen er nog zaken die verder opgepakt moeten worden.

Wat ik heel prettig vind, is dat zij echt naast de medewerkers gaan zitten om precies te weten hoe de taken uitgevoerd worden. Daarnaast coachen zij op de werkplek zelf. Zij geven ook praktische adviezen die direct gebruikt kunnen worden. Andersom Organiseren werkt vanuit een theoretisch kader, maar hun kracht is dat zij theorie omzetten in praktijk en ook praktijk weer omzetten in theorie.

Deze manier van werken past heel goed bij ons bedrijf.  Zij hebben ook een presentatie gehouden voor onze EMEA directie uit Engeland en dan blijkt dat zij ook heel makkelijk kunnen schakelen.

Zij realiseren wat zij van te voren hebben aangegeven. Andersom Organiseren: Resultaatgericht, hands-on en werken vanuit een duidelijke filosofie"